От железария - нямат онлайн магазин. HSS e, доста плитка, може би затова такава е цената. На косъм беше работата, вижда се че е опряло отвътре, но се справи.
Направи си сам ръкохватка за кафемашина без дъно :)
Много добре се е станало! Имам и аз едни коронки за дърво... Дано да издържат. Ако нещо не ми се получи идвам да я резнем
Хипертоник кафе ентусиаст
- batkovan
- Младши бариста
- Град: Варна
- Приготвям кафе с: v60, Comandante C40, kinu m47, Bezzera Unica PID, ceado e8d with SSP 83mm
@Ristretto ако искаш ще ти я дам да си свършиш работата, дори с винтоверт при мен стана. Само смазка и по малко отнемаш, чистиш и пак същата процедура, че е плитичка боркороната и няма и гаранция, че докрай ще изреже.
Не стана идеално, но заради ъглошлайфа и ме и домързя още часове да и отделям.
Не стана идеално, но заради ъглошлайфа и ме и домързя още часове да и отделям.
- batkovan
- Младши бариста
- Приготвям кафе с: v60, Comandante C40, kinu m47, Bezzera Unica PID, ceado e8d with SSP 83mm
Ъглошлайфа си иска майстор за подобни рязания.. аз моя съм го ползвал броени пъти. Диска за метал също е по евтин - 2-3 лв.
Ако нямаш менгеме, нямаш помещение и не ти се отдава(като на мен ) с такава боркорона за 11 лв и резултата е супер и несравнимо по-чисто и по-лесно.
Ако нямаш менгеме, нямаш помещение и не ти се отдава(като на мен ) с такава боркорона за 11 лв и резултата е супер и несравнимо по-чисто и по-лесно.
- efef
- Светло изпечен
- Приготвям кафе с: желание
Взех боркорона за дърво и метал от Практикер, ама ме е яд, че не взех 57мм. Тази е 60мм и е много по ръба. 57, щеше да заспи, ама нови 20 лв. не ми се дават.
Не ми остана време днеска, но утре.
Не ми остана време днеска, но утре.
Само регистрираните потребители могат да преглеждат прикачените файлове.
C25H28N6O7
- batkovan
- Младши бариста
Може рзличните ръкохватки за гаджия да имат 1,2 мм разлика.. аз си бях взел ръкохватката и тествах на място дали влиза и колко е плътно. В краен случай ако си пазиш бончето, мисля че никакъв проблем няма да е да ти я подменят.