Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Една малко смешна тема, но ето как си направих бездънна ръкохватка с помоща само на ъглошлайф и шкурка
Всичко започна с това че ми се намираше един портафилтър с лек дефект и така вече прежален реших да опитам какво ще стане без използването на висок клас металообработващи машини.
Снимките говорят сами за себе си
p1.jpg
p2.jpg
p3.jpg
p4.jpg
p5.jpg
p6.jpg
p7.jpg
p8.jpg
Само регистрираните потребители могат да преглеждат прикачените файлове.
Мисля това да ми е следващата модификация, за да мога да следя за chanelling(канали?) и как се справям с тампъра. На ъглошлайфа предполагам е сложен диск за рязане на метал.
Gaggia, нещо такова ще свърши ли работа?(размера е ф125)
sasso написа: ↑18 Дек 2018 08:19
Моята ми я резна един стругар за 3лв.
За тези пари абсолютно си струва някой да ти я направи, за съжаление в моя град няма човек който да му се занимава, ходих няколко пъти при един стругар за дребни неща, все си има много работа
Добра идея, ще видя при стругар дали ще се навие и колко ще ми вземе. Gaggia, моята ръкохватка е същата като тази която си постнал. На снимките не се вижда много - пластмасовата дръжка махнал ли си я - Ако да, как става без да я чупиш?
Добре е станала. За мен този вариант (с излишна ръкохватка) е оправдан за преправяне.
20лири има варианти в ebay uk с две цедки по избор - прилична изработка.