Привет, благодаря за бързия отговор. Няма да крия, че съм разочарован. Обратната връзка е важна от всеки клиент, независимо от "стажа" и от това дали е добра или лоша.
Как аз не мога да напиша в темата на Barshaker, че съм направил няколко поръчки, че съм много доволен и ми беше обърнато внимание и въпреки незнанието ми, Герго беше така добър да разясни детайли или пък да ми препоръча оборудване, спрямо моите нужди.
Но в същото време 10 страници от хора със "стаж" да пишат "Дойде ли абонамента", "Получих СМС" и т.н.
От гореописаното, аз смятам, че моето носи повече стойност (и не защото е мое).
Не ме разбирайте погрешно, не съм мрънкач, но това ми убива ентусиазма от новото хоби и смятам, че е грешен ход.
Поздрави, от човек без стаж
Предложения за подобряване
- Gaggia
- Coffee scientist
- Град: София
- Приготвям кафе с: Monolith and paper filters
Уважавам Вашето мнение, но не му е мястото в тема в която коментираме възможности за подобряване на форума, ако имате желание много скоро ще може да пишете в раздела за отзиви от Пекарни и търговци. Доколкото става дума за ентусиазма Ви, той зависи изцяло от Вас самия. За новаците има страхотен раздел, където съм склонен да няма строго модериране, защото все пак това са нови потребители и все още се ориентират в обстановката.
Привет. От вчера има някакво фрийзване, което е най-осезаемо при публикуване на ново мнение. За 3-5 секунда размазва всичко и после "избистря" картината. Проблема в моя телевизор ли е или има някакъв проблем?
Memento Mori
- NikolayStoyanov
- Тъмно изпечен
- Приготвям кафе с: Rancilio Nancy
Hario Skerton +
La San Marco SM 90/A
"Нови мнения" е удобна форма за мен. Бих искал съобщенията там да се задържат повече. 24 часа според мен е ОК. Какво мислите колеги и директори? . Поздрави
Един бариста в Япония е казал - "おいしいエスプレッソは、美味しくて適切に焙煎されたコーヒーから作られています...テクノロジーが役立ちます" и е много прав
Постоянно ( в смисъл че не мога да открия закономерност ) ме изхвърля и се налага въвеждане на потребител/парола ...ios/safari