Предложения за подобряване

Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло

Модератори: Svetlin, Gaggia

amorfis
Зелено кафе
Град: Варна
Приготвям кафе с: Gaggia Classic / 1z JX-PRO

Мнение

Привет, благодаря за бързия отговор. Няма да крия, че съм разочарован. Обратната връзка е важна от всеки клиент, независимо от "стажа" и от това дали е добра или лоша.

Как аз не мога да напиша в темата на Barshaker, че съм направил няколко поръчки, че съм много доволен и ми беше обърнато внимание и въпреки незнанието ми, Герго беше така добър да разясни детайли или пък да ми препоръча оборудване, спрямо моите нужди.
Но в същото време 10 страници от хора със "стаж" да пишат "Дойде ли абонамента", "Получих СМС" и т.н.
От гореописаното, аз смятам, че моето носи повече стойност (и не защото е мое).

Не ме разбирайте погрешно, не съм мрънкач, но това ми убива ентусиазма от новото хоби и смятам, че е грешен ход.

Поздрави, от човек без стаж :D
Аватар
Gaggia
Coffee scientist
Град: София
Приготвям кафе с: Monolith and paper filters

Мнение

amorfis написа: 25 Фев 2021 13:25 ...

Уважавам Вашето мнение, но не му е мястото в тема в която коментираме възможности за подобряване на форума, ако имате желание много скоро ще може да пишете в раздела за отзиви от Пекарни и търговци. Доколкото става дума за ентусиазма Ви, той зависи изцяло от Вас самия. За новаците има страхотен раздел, където съм склонен да няма строго модериране, защото все пак това са нови потребители и все още се ориентират в обстановката.
ulf
Тъмно изпечен
Град: Горна Оряховица

Мнение

Привет. От вчера има някакво фрийзване, което е най-осезаемо при публикуване на ново мнение. За 3-5 секунда размазва всичко и после "избистря" картината. Проблема в моя телевизор ли е или има някакъв проблем?
Memento Mori
Аватар
NikolayStoyanov
Тъмно изпечен
Приготвям кафе с: Rancilio Nancy
Hario Skerton +
La San Marco SM 90/A

Мнение

"Нови мнения" е удобна форма за мен. Бих искал съобщенията там да се задържат повече. 24 часа според мен е ОК. Какво мислите колеги и директори? :) . Поздрави
Един бариста в Япония е казал - "おいしいエスプレッソは、美味しくて適切に焙煎されたコーヒーから作られています...テクノロジーが役立ちます" и е много прав :coffee:
Аватар
chilko
Зелено кафе
Приготвям кафе с: V60, moka pot, aeropress, french press, puckpuck, hario skerton, solis scala

Мнение

Не знам дали проблема е при мен, но вече не виждам опция за редактиране на мненията ми.
ulf
Тъмно изпечен
Град: Горна Оряховица

Мнение

chilko написа: 07 Май 2021 09:15 Не знам дали проблема е при мен, но вече не виждам опция за редактиране на мненията ми.
Ограничено е във времето. Мисля, че е настроено да можеш да едитваш до 3 дни от публикуване.....
Memento Mori
Beonedge
Зелено кафе

Мнение

Постоянно ( в смисъл че не мога да открия закономерност ) ме изхвърля и се налага въвеждане на потребител/парола ...ios/safari
Аватар
Gaggia
Coffee scientist
Приготвям кафе с: Monolith and paper filters

Мнение

Нямам достъп то IOS устройства, а и нямам желание, но можеш да пробваш с изчистване на кеш и бисквитки.
karan4o
Средно изпечен

Мнение

Beonedge написа: 03 Авг 2021 11:42 Постоянно ( в смисъл че не мога да открия закономерност ) ме изхвърля и се налага въвеждане на потребител/парола ...ios/safari
И при мен е същото... на андроид. Случваше ми се и на компютъра.
toro
Кафе трафикант
Приготвям кафе с: Rancilio Silvia+Auber и Mazzer Major

Мнение

това става, ако се влиза от различни места-географски или през различни устройства. В много форуми съм го забелязал.

Обратно към “Мнения, предложения и въпроси относно Coffeeforums.bg”