@disign Респект
А някакъв шанс за старите цветове на тъмната тема, че това резидавото ич не ми допада
Предложения за подобряване
Memento Mori
- Gaggia
- Coffee scientist
- Град: София
- Приготвям кафе с: Monolith and paper filters
трябва да се виждат и на светлия и тъмния фон защото не се сменят тези точно цветове, а това е на около 50%. Ако сложиш контрастен само за тъмния, светлия ще е зле.
Ето този също не е лош и се вижда и на двата фона
9ACD32
https://www.google.com/search?q=%239ACD ... e&ie=UTF-8
Ето този също не е лош и се вижда и на двата фона
9ACD32
https://www.google.com/search?q=%239ACD ... e&ie=UTF-8
Мислех че са отделни css-и за двете теми.
Този 9ACD32 сякаш е една идея пи-добре от сегашната резида. Лично мнение.
Този 9ACD32 сякаш е една идея пи-добре от сегашната резида. Лично мнение.
Memento Mori
- Gaggia
- Coffee scientist
Някои са, но точно това не е, поне засега. За мен е важно да не ми дразни очите и затова тъмен фон цвят конзола ми е ок. Естествено и дизайна има значение, но тук съм с напипване защото не съм специалист.
- Gaggia
- Coffee scientist
Пак с помощта на @disign успях да разкaча двата стила и сега ще може да се дефинират поотделно контрастни комбинации за светла тъмна тема. За изтриване на кеша ctrl+shift+del.
#FFCC00 за тъмната тема мисля, че ще стои добре. #0066FF също е подходящ. Като цяло синята гама е по-приятна от червената за менюта. Все пак всичко е персонално....
Memento Mori
-
- Зелено кафе
- Град: Варна
- Приготвям кафе с: Gaggia Classic / 1z JX-PRO
Привет, от известно време забелязвам, че не мога да пиша коментари в категория "Пекарни и магазини за кафе, обoрудване и резервни части". Да не би да има промяна в политиката за оставяне на обратна връзка? (Уж прочетох отново правилата, но не намерих такава точка/рестрикция).
Поздрави!
Поздрави!
- Gaggia
- Coffee scientist
Точно така, има промяна и ще бъде отразена в правилата, за писане в раздела трябва потребителя да има известен стаж във форума, по този начин се облекчава работата на модераторите, а и логично мненията от потребител с репутация във форума имат някаква стойност.amorfis написа: ↑25 Фев 2021 10:51 Привет, от известно време забелязвам, че не мога да пиша коментари в категория "Пекарни и магазини за кафе, обoрудване и резервни части". Да не би да има промяна в политиката за оставяне на обратна връзка? (Уж прочетох отново правилата, но не намерих такава точка/рестрикция).
Поздрави!