Пекарни за кафе Kaleido Sniper M1-M2-M6-M10
- batkovan
- Младши бариста
- Град: Варна
- Приготвям кафе с: v60, Comandante C40, kinu m47, Bezzera Unica PID, ceado e8d with SSP 83mm
Няма връзка и аз бях тръгнал да проучвам, понеже се запалих.
Това са трите варианта
Кит с две лампи от кестар бях питал и ми писаха, че така го пращат стандартно м2 с две инсталирани лампи + една резервна. Там е и сервиза за Европа. Друго интересно, че на официалния сайт на калейдото, имаше дистрибутор за България - coffeeforums.bg
Та сякаш от румънците е най-добре засега като цена, сигурност на доставката, близък сервиз, иначе и на официалния сайт цената е близка и уж включва доставка и мито.
Това са трите варианта
Кит с две лампи от кестар бях питал и ми писаха, че така го пращат стандартно м2 с две инсталирани лампи + една резервна. Там е и сервиза за Европа. Друго интересно, че на официалния сайт на калейдото, имаше дистрибутор за България - coffeeforums.bg
Та сякаш от румънците е най-добре засега като цена, сигурност на доставката, близък сервиз, иначе и на официалния сайт цената е близка и уж включва доставка и мито.
- Gaggia
- Coffee scientist
- Град: София
- Приготвям кафе с: Monolith and paper filters
Аз имам директна връзка с производителя, той ме помоли да напише кафе форума като представител.
Ако си тръгнал да купуваш напиши имейл на admin@ и мога да видя какво ще дадат за цена. Кестар е далеч от оптимална
Ако си тръгнал да купуваш напиши имейл на admin@ и мога да видя какво ще дадат за цена. Кестар е далеч от оптимална
-
- Зелено кафе
- Приготвям кафе с: ентусиазъм
От известно време ме занимава един въпрос Про (Артизан) варианта може ли да работи без комютър, ако да кажем кафето и профила са установени?
- Gaggia
- Coffee scientist
- Град: София
- Приготвям кафе с: Monolith and paper filters
Не може, dual работи и с тяхното управление и с artisan. Standart е само с тяхното без artisan.akazandzhiev написа: ↑03 Ное 2022 16:08 От известно време ме занимава един въпрос Про (Артизан) варианта може ли да работи без комютър, ако да кажем кафето и профила са установени?