Здравейте!

Представете себе си и се запознайте с другите потребители на форума

Модератори: Svetlin, Gaggia

Tinkerer
Нов потребител
Град: Sofia

Мнение

Hello everyone!My name is Alex. I recently moved to Sofia and am still learning Bulgarian, so I apologize in advance for the mistakes! I'm English but I already feel at home here I've been interested in coffee for quite a few years — bake my green coffee at home (with Ikawa) and currently brew on Sage Barista Express. Now I'm thinking of switching to a more technical espresso machine and that's why I came across this forum — I can't wait to read, study and get to know the local coffee community. By the way, if someone in Sofia has Decent DE1 and would like to show it to me live, I would be terribly grateful — I would very much like to see such a machine in action before I decide whether to get one. Hi Alex
Wlado
Младши бариста
Приготвям кафе с: ACS MINIMA, Eureka Drogheria, Kaleido M6, Gene CBR 101 coffee roaster

Мнение

Why dont you consider Wendougee, significantly cheaper and on the same level if not better...
Tinkerer
Нов потребител
Град: Sofia

Мнение

Обмислих го и не съм го изключил напълно, но Wendougee са сравнително нови в бизнеса и все още нямат доказана репутация за надеждност и грижа за клиентите. Decent имат много добре развита общност и има много поддръжка от трети страни за техния софтуер. Харесва ми техният подход с отворен код, ангажираността им към грижата за клиентите, както и удължаемата им гаранция. Лично аз не съм имал опит с нито една от двете машини — само съм гледал много видеа! Ако имаш личен опит, с удоволствие ще науча от него.
Wlado
Младши бариста
Приготвям кафе с: ACS MINIMA, Eureka Drogheria, Kaleido M6, Gene CBR 101 coffee roaster

Мнение

Tinkerer написа: 01 Юни 2026 13:28 Обмислих го и не съм го изключил напълно, но Wendougee са сравнително нови в бизнеса и все още нямат доказана репутация за надеждност и грижа за клиентите. Decent имат много добре развита общност и има много поддръжка от трети страни за техния софтуер. Харесва ми техният подход с отворен код, ангажираността им към грижата за клиентите, както и удължаемата им гаранция. Лично аз не съм имал опит с нито една от двете машини — само съм гледал много видеа! Ако имаш личен опит, с удоволствие ще науча от него.
На мен лично decent не ми харесват. И шумят гадно. И са супер скъпи. Wendougee изглеждат и ревютата казват, че са супер готини. James Hoffman had reviewed wendougee lita sone days ago

Обратно към “Новорегистрирани кафе любители”