През Brave не може да се създава нова тема

Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло

Модератори: Svetlin, Gaggia

motospeedmax
Нов потребител

Мнение

Здравейте,
При използване на браузър Brave не е възможно да се създава нова тема. В същото време е възможно добавяне на коментар по съществуваща тема. Тъй като съм новорегистриран потребител, мислех, че проблемът е от профила ми и е нужно да мине време след активация. Търсих доста информация в ЧЗВ и други теми относно ограниченията за новите потребители, но не намерих да има такова ограничение. Случайно реших да пробвам през друг браузър и вече бутонът за нова тема беше видим.
Реших да адресирам проблема като самостоятелна тема, за да може други потребители също използващи Brave, да намерят информация и да сменят браузъра при създаване на нова тема :idea:
В момента използвам версия на Brave: v1.89.132 (Apr 9, 2026), но и с предишната версия беше същото.
CafeDelMar
Нов потребител
Град: София
Приготвям кафе с: HiBREW H10 Plus
HiBREW Grinder G5
TIMEMORE Chestnut C5 ESP PRO
DELONGHI ECP 35.31

Мнение

Благодаря за разяснението! :coffee: :clap:
А аз се чудех защо не става, също си помислих за ограничени потребителски права. :(
disign
Средно изпечен

Мнение

Погледнах какво се случва в Брейв. Форума има инсталиран плъгин за съгласие с употребата на бисквитки, но щита на Брейв филтрира този попъп (полупрозрачен аквамарин в хедъра). Без да се появи попъп няма как да натиснете на Приемам. Като натиснете приемам се създава бисквитка за сайта с име `coffeeforums_bg_ca` и стойност 1. Когато бисквитката си е на място ще имате и бутон за нова тема.
Технологично, предполагам че попъпа работи през таг мениджъра, така че трябва или да свалите шийлда за този сайт, или просто да разрешите trackers&adds.
Накратко - иконката на Брейв и клик на Shields are up for this site, за да ги изключите.
motospeedmax
Нов потребител

Мнение

Потвърждавам, че при следване на стъпките които си описал вече работи. Благодаря за техническата помощ @disign !

Обратно към “Мнения, предложения и въпроси относно Coffeeforums.bg”