Печене на кафе в домашни условия - Home roasting
-
chochozzz
- Нов потребител
- Град: Sofia
- Приготвям кафе с: Lelit BiancaV3-EUREKA ORO MIGNON STARK
ITOP coffee roaster v2
Skywalker v2 (itop v2, cyberroaster поръчах на 13.09.25г пристигна 25.09.25 от али .Цена 1350лв.тотал няма мита доставка до адрес опция при порьчката резервна лампа и мотор доволен сьм много
-
unrealizable
- Зелено кафе
- Град: Варна
- Приготвям кафе с: 98 Gaggia Classic Gold edition 8 bar PID + G-Iota DF64
Здравейте,тъй като няма много актуални мнения към днешна дата за покупките на зелено кафе в България или извън,реших да ви попитам,защото ще се пробвам да пека за първи път.Представям си нещо по-бюджетно и не знам дали мога да купувам под 1кг?
- yovko
- Средно изпечен
- Град: Пловдив
- Приготвям кафе с: Eureka Oro Stark & Profitec Go
Gaggimated Classic Е24
C40 Mk4 Deep Purple BB
Можеш да купуваш и под един килограм, но обикновено е скъпо. За домашни пекари има неколцина търговци, които предлагат зелено кафе в опаковки по 1 кг или 5 кг. Във форума обаче, не се толерира директно препоръчване на търговци с линкове... затова пиши лично съобщение и ще ти подскажа няколко имена.
От някои от местните пекари също би могъл да си купиш зелено кафе. Попитай тези в твоя град.
Ако е колкото за проба, предполагам и тук ще се намери някой да ти изпрати малко. Аз също бих могъл.
От някои от местните пекари също би могъл да си купиш зелено кафе. Попитай тези в твоя град.
Ако е колкото за проба, предполагам и тук ще се намери някой да ти изпрати малко. Аз също бих могъл.