Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gaggia написа: ↑16 Фев 2026 11:42
Благодарение на китайците вече има избор за стартов и среден клас машини/кафемелачки.
Aз съм си наблязал три мащини среден клас китайски (еспресо машини), които до ниво GS3 симисля няма какво да ги бие.
Може ли да попитам какво ви е мнението за
HiBREW H10A или да ме насочите какво друго мога да разгледам, търся си кафемашина и наистина има китайски с добри параметри, но не знам точно какво да гледам.Виждам ,че много хора сами надграждат кафемашините ,но при мен това няма как да се случи / нищо не разбирам /и затова предпочитам ако може да си купя с повече екстри среден клас.
Aз съм си наблязал три мащини среден клас китайски (еспресо машини), които до ниво GS3 симисля няма какво да ги бие.
HiBREW H10A или да ме насочите какво друго мога да разгледам, търся си кафемашина и наистина има китайски с добри параметри, но не знам точно какво да гледам.Виждам ,че много хора сами надграждат кафемашините ,но при мен това няма как да се случи / нищо не разбирам /и затова предпочитам ако може да си купя с повече екстри среден клас.
ако нямаш мелачка е лако безсмислено. Все ще пиеш чай
ако нямаш мелачка е лако безсмислено. Все ще пиеш чай
Имам Timemore Chestnut C3 ESP Pro ,не търся професионална машина а бюджетна
Вдъхновен от темата и за експеримента си купих този модел https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DD ... asin_title
Справя се за моите разбирания добре за еспресо.
Да подчертая нямам опит с електрически мелачки, имам само ръчна 1zpresso J max.
Приготвям кафе с: Rancilio Nancy Hario Skerton + La San Marco SM 90/A
Мнение
Oxygen написа: ↑26 Мар 2026 09:03
Вдъхновен от темата и за експеримента си купих този модел https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DD ... asin_title
Справя се за моите разбирания добре за еспресо.
Да подчертая нямам опит с електрически мелачки, имам само ръчна 1zpresso J max.
Намираш ли разлика във вкуса между двете?
Един бариста в Япония е казал - "おいしいエスプレッソは、美味しくて適切に焙煎されたコーヒーから作られています...テクノロジーが役立ちます" и е много прав
Ами не мога да намеря разлика, не съм и кой знае какъв специалист. 1zpresso е супер мелачка, но се върти много трудно при настройка за еспресо и ми писва на моменти. С Shradora гледам, ако се уцели точната настройка тече мазно което е ок, на цена 1/3 от 1zpresso.