Здравейте,
Искам да разкажа за моят случай.
Миналата седмица реших, че ще си сменям кафемашината. Написах в гоогъл за информация относно Гаджия и случайно попаднах на форума. Четох два дни и на третия реших да се регистрирам. Оказа се че нямам никакви познания и опит в областта на приготвянето на кафе, а искам да напредна и да се сдобия с мелачка и кафемашина от човек, който знае какво да си купи и го е пазил през годините, а не с нещо убито от ползване и пред разпад от ОЛХ.
Та искам да попитам какви мнения мога да дам Аз по някоя тема? Мога само да спамя по темите, за да се отключи раздели и да видя дали има нещо за мен.
Като цяло аз съм против тези ограничения за брой мнения. Според мен не носят никаква смислена информация за потребителя зад профила.
Поздрави,
Предложения за подобряване
- Gaggia
- Coffee scientist
- Град: София
- Приготвям кафе с: Monolith and paper filters
Изискванията са минимални и няма да бъдат премахнати, даже бих добавил и 6 месеца членство, за всичкo останалo OLX/bazar са чудесни платформи. С добавяне на ограничение по овреме на регистрация, поривите за спам ще са безмислени.nass написа: ↑25 Мар 2022 09:47 Здравейте,
Искам да разкажа за моят случай.
Миналата седмица реших, че ще си сменям кафемашината. Написах в гоогъл за информация относно Гаджия и случайно попаднах на форума. Четох два дни и на третия реших да се регистрирам. Оказа се че нямам никакви познания и опит в областта на приготвянето на кафе, а искам да напредна и да се сдобия с мелачка и кафемашина от човек, който знае какво да си купи и го е пазил през годините, а не с нещо убито от ползване и пред разпад от ОЛХ.
Та искам да попитам какви мнения мога да дам Аз по някоя тема? Мога само да спамя по темите, за да се отключи раздели и да видя дали има нещо за мен.
Като цяло аз съм против тези ограничения за брой мнения. Според мен не носят никаква смислена информация за потребителя зад профила.
Поздрави,
- ShottegeN
- Тъмно изпечен
- Град: Бургас
- Приготвям кафе с: Gaggia Classic 2019 PID
G-Iota Titanium
Wacaco Picopresso
1Zpresso JX-PRO
Hario V60
CAFEMASY-SCR 305
Пускаш нова тема, в която разказваш за своите кафе предпочитания, какви кафета пиеш и какви би искал да пиеш. Всеки помага с каквото може, съответно ще срещнеш термини, които няма да разбираш отначало. Питаш за тях в твоята тема, за да не спамиш другите както се изрази и мненията се натрупват. Аз също бях малко скептичен относно тези бройки на мненията, но като се замисля, аз знам, че продавам читава техника примерно, но няма как да знам човека отсреща дали няма да направи нещо на техниката ми, преди да я вземе. Дефакто аз подразбирам това с броя мнения така, че потребителя да придобие представа с каква техника иска да се снабди, а и за да не се превърне раздела Купува/Продава в дъщерен вариант на ОЛХ и Базар
Има ли желание, има и начин! Няма ли желание, намираме oправдание.
- Gaggia
- Coffee scientist
- Приготвям кафе с: Monolith and paper filters
И още един аспект, бих искал да виждам активни участници, а не само консуматори на информация, като лично според мен хора, които са тук за ден два да си сършат работа по избор на техника или суровина, без да допринасят за развитието на кафе - обществото са винаги добре дошли, но не могат да бъдат фактор за форума. Не визирам в момента никой конкретно. Мястото си е за фенове, и те трябва да се чустват тук като у дома си!
- nass
- Зелено кафе
- Приготвям кафе с: Saeco Poemia и Eureka Mignon - red
Мога да говоря само за мен. Аз научих доста от форума и последните два опита, които направих са доста сполучливи за мен, защото до преди седмица си жулех смелената Лаваца и си виках - "става, не е лошо кафенце". Сега си взех поне Харио и кафе на зърна и си го меля на момента, така че лека полека се доближавам поне до минимума
Имам намерение да съм активен във форума, доколкото ми стигат позанията по темите.
Поздрави,
Имам намерение да съм активен във форума, доколкото ми стигат позанията по темите.
Поздрави,
-
- Нов потребител
- Град: с. Житен
- Приготвям кафе с: Gaggia New Baby 06
Sage the Smart Grinder Pro BCG820
Поддръжка на Tapatalk.
Въпреки, че мобилната версия на форума е добре оформена, би било удобно да го има.
Въпреки, че мобилната версия на форума е добре оформена, би било удобно да го има.
- akirichev
- Нов потребител
- Град: Sofia
- Приготвям кафе с: Wacaco Picopresso | Lelit Glenda
Моето предложение би се стори контраинтуитивно в 2024, когато дори операционните системи имат тъмна и светла тема.
За мен е много по-удобно да работя със светла тема и ако имам възможност да избера такава за форума ще съм много доволен.
Обратно на схващането, че тъмните интерфейси щадят окото, всъщност градациите на светлите цветове са по-различини и окото не се тормози толкова за да ги различава.
За мен е много по-удобно да работя със светла тема и ако имам възможност да избера такава за форума ще съм много доволен.
Обратно на схващането, че тъмните интерфейси щадят окото, всъщност градациите на светлите цветове са по-различини и окото не се тормози толкова за да ги различава.
- yovko
- Светло изпечен
- Град: Пловдив
- Приготвям кафе с: Eureka Oro SD & DolceVita
Gaggia Classic (2019) *
Profitec Go **
Горе дясно има иконка на ел. крушка (или полумесец) - това е превключвателят за тъмна/светла тема.
* Gaggia Classic + PID, pressure gauge, flow control dimmer & LED tank light
** Продавам Profitec Go в гаранция
** Продавам Profitec Go в гаранция