Ъпгрейд на delonghi dedica EC685
- yovko
- Светло изпечен
- Град: Пловдив
- Приготвям кафе с: Eureka Oro SD & DolceVita
Gaggia Classic (2019) *
Profitec Go **
Размерът е 51mm. Обикновено в Amazon се намират такива или по специализираните сайтове за аксесоари. Често ръкохватките без дъно също вървят в комплект с някаква едностенна цедка.
* Gaggia Classic + PID, pressure gauge, flow control dimmer & LED tank light
** Продавам Profitec Go в гаранция
- yovko
- Светло изпечен
- Град: Пловдив
- Приготвям кафе с: Eureka Oro SD & DolceVita
Gaggia Classic (2019) *
Profitec Go **
Не непременно, но ако така или иначе мислите за такава, може да ви излезе по-евтино, ако си купите ръкохватка с цедка в комплект, отколкото ако ги купувате отделно. А в оригиналната ръкохватка на Делонги (предвид, че вътре има разни пластмаси по дъното ѝ) не знам и дали има достатъчно място за нормална цедка. Докато с бездънна ръкохватка тези опасения отпадат.
* Gaggia Classic + PID, pressure gauge, flow control dimmer & LED tank light
Намерих ръкохватка с такава цедка в Aliexpress. Бихте ли да препоръчали бг сайт ?yovko написа: ↑23 Ное 2024 16:17Не непременно, но ако така или иначе мислите за такава, може да ви излезе по-евтино, ако си купите ръкохватка с цедка в комплект, отколкото ако ги купувате отделно. А в оригиналната ръкохватка на Делонги (предвид, че вътре има разни пластмаси по дъното ѝ) не знам и дали има достатъчно място за нормална цедка. Докато с бездънна ръкохватка тези опасения отпадат.
Ако не е бездънна цедката, поне в началото нямаш почти никаква представа какво правиш. Първия ми ексеримент беше с оригинална ръкохватка, която срязах. Тогава още нямаше китайски. Сега ако търсиш по модела (ЕС685) в Амазон излизат много. Сега виждам дори в емаг има:
https://www.emag.bg/portafiltyr-bomstom ... DS9NP8MBM/
Иначе, при мен, това което наистина оказа влияние е по-хубавата цедка. Купих си IMS precision от Амазон. Преди това винаги имаше припръсквания или кафето беше прекалено ситно и се усещаше утайка в чашата,. С новата цедка нямам такива проблеми
https://www.emag.bg/portafiltyr-bomstom ... DS9NP8MBM/
Иначе, при мен, това което наистина оказа влияние е по-хубавата цедка. Купих си IMS precision от Амазон. Преди това винаги имаше припръсквания или кафето беше прекалено ситно и се усещаше утайка в чашата,. С новата цедка нямам такива проблеми
Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!
Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!