Забавна тема :)

Място за обсъждане на всякакви теми несвързани с кафе-хобито, спазването на добрия тон и правилата на форума е в пълна сила

Модератори: Svetlin, Gaggia

parushev
Светло изпечен
Мнения: 105
Регистриран на: 08 Дек 2020 09:35
Град: София
Приготвям кафе с: Rancilio Silvia V6
G-Iota (DF64)

Мнение

@Rotor , майка ми все още си я ползва за тази цел.
Аватар
Gaggia
Coffee scientist
Мнения: 4650
Регистриран на: 08 Окт 2018 20:00
Град: София
Приготвям кафе с: Monolith and paper filters

Мнение

Нека обменяме знания за любимото ни :coffee:
Аватар
ShottegeN
Тъмно изпечен
Мнения: 401
Регистриран на: 04 Фев 2021 19:30
Град: Бургас
Приготвям кафе с: Gaggia Classic 2019 PID
G-Iota Titanium
Wacaco Picopresso
1Zpresso JX-PRO
Hario V60
CAFEMASY-SCR 305

Мнение

Когато назобиш Gaggia-та :D
Има ли желание, има и начин! Няма ли желание, намираме oправдание. ;)
Аватар
GeorgiD
Светло изпечен
Мнения: 140
Регистриран на: 06 Апр 2020 23:58
Град: София
Приготвям кафе с: Gaggia Classic 2019
1Zpresso JX-Pro
Gaggia MDF v2

Мнение

Да не ѝ е сипал тежка вода в казана...
Ако я нямаше тавата, можеше и да литне от плота :lol:
Svetlin
Форумен адвокат
Мнения: 134
Регистриран на: 29 Мар 2020 17:35
Град: Sofia
Приготвям кафе с: Gaggia classic/G-IOTA/Feld47

Мнение

Когато забравиш филтъра за V60 на почивка и търсиш бързо решение.
Аватар
NikolayStoyanov
Тъмно изпечен
Мнения: 437
Регистриран на: 27 Окт 2020 11:47
Приготвям кафе с: Rancilio Nancy
Hario Skerton +
La San Marco SM 90/A

Мнение

Един бариста в Япония е казал - "おいしいエスプレッソは、美味しくて適切に焙煎されたコーヒーから作られています...テクノロジーが役立ちます" и е много прав :coffee:
Аватар
Gaggia
Coffee scientist
Мнения: 4650
Регистриран на: 08 Окт 2018 20:00
Град: София
Приготвям кафе с: Monolith and paper filters

Мнение

Нека обменяме знания за любимото ни :coffee:
Аватар
batkovan
Младши бариста
Мнения: 989
Регистриран на: 13 Ное 2018 22:22
Град: Варна
Приготвям кафе с: v60, kinu m47, Bezzera Unica PID, ceado e8d with SSP 83mm

Мнение

Кандидат за песен на форума 😄