Мнение за кафемелачка
- evgenibgr
- Светло изпечен
- Град: София
- Приготвям кафе с: ACS Minima
DF64P + SSP HU
Пак стигаме до китайски изделия.
За DF83 пишат хубави неща. Цената й ще е в рамките на 2000лв със SSP HU ножове. Даже гледах видео, че вкуса на кафето с нея е по-хомогенен от DF64.
Мнения ?
За DF83 пишат хубави неща. Цената й ще е в рамките на 2000лв със SSP HU ножове. Даже гледах видео, че вкуса на кафето с нея е по-хомогенен от DF64.
Мнения ?
-
- Нов потребител
- Град: Sofia
- Приготвям кафе с: Удоволствие :)
Здравейте колеги 
Търся мнение или съвет тук, за да не отварям нова тема, а пък и не открих много инфо за кафемелачка San Marko SM90..
Намерих машинка втора ръка, старичка е но изглежда поддържана( поне на снимки:), модифицирана е за сингъл дозинг..
Биха ми били полезни мнения от сорта, дали е лесна за употреба и дали е надеждна в дългосрочен план и всякакви други забележки
тъй като нямам много опит в сферата, не съм имал мелачка до сега, а и нямам особено големи възможности често да надграждам техниката. Цената не е ниска около 500
и съм още колеблив в избора..
Благодаря предварително

Търся мнение или съвет тук, за да не отварям нова тема, а пък и не открих много инфо за кафемелачка San Marko SM90..
Намерих машинка втора ръка, старичка е но изглежда поддържана( поне на снимки:), модифицирана е за сингъл дозинг..
Биха ми били полезни мнения от сорта, дали е лесна за употреба и дали е надеждна в дългосрочен план и всякакви други забележки

Благодаря предварително

-
- Нов потребител
- Приготвям кафе с: Rocket Giotto Cronometro V + Eureka Mignon Specialità
Здравейте. Почнах да се оглеждам за кафемелачка и се спрях на две които ми допадат и ако някой може да ме ориентира коя от двете е по-добрия избор.
Mahlkönig x54 или Eureka Mignon Libra
Бях напът да си поръчам Mahlkönig и след това попаднах на втората която не е за време а измерва теглото на кафето, което ми се стори като доста по-добър вариант.
Mahlkönig x54 или Eureka Mignon Libra
Бях напът да си поръчам Mahlkönig и след това попаднах на втората която не е за време а измерва теглото на кафето, което ми се стори като доста по-добър вариант.
- Tron
- Нов потребител
- Град: sofia
- Приготвям кафе с: Lelit Bianca + Eureka mignon Oro single dose
Аз си взех EUREKA Mignon ORO single dose в Хром изпълнението и съм много доволен..
Ритеншъна е близо до нула, бързо мели, сравнително тиха е . влизаш в Бюджет 1000-1100лв. Като цяло препоръчвам.
Ритеншъна е близо до нула, бързо мели, сравнително тиха е . влизаш в Бюджет 1000-1100лв. Като цяло препоръчвам.
- roverwanderer
- Нов потребител
- Приготвям кафе с: Eureka Dolce Vita, Profitec Pro 500, Lelit Anna PL42EM, Wacaco Picopresso
Някой да може да даде мнение за Eureka Oro Mignon Dolce Vita ?
- yovko
- Светло изпечен
- Град: Пловдив
- Приготвям кафе с: Eureka Oro SD & DolceVita
Gaggia Classic Е24
Profitec Go
Kaffelogic Nano 7e
Аз ползвам такава от около два месеца. Доволен съм. Повече тук: viewtopic.php?p=28265#p28265roverwanderer написа: ↑15 Ное 2023 14:08 Някой да може да даде мнение за Eureka Oro Mignon Dolce Vita ?
Life is too short for a mediocre espresso...