Моля за предложения за кафемашина през която ще минават 100-150 кафета на ден.
Основни изисквания са да е здрава, лесна за обслужване, поради отдалеченост от голям град и сервиз, не на последно място високо качество на кафе и стилна.
Като насока Faema E61 Jubilè изглежда добре, нямам идея колко е качествена, прави ли добро кафе, дали не е малко надценена заради легендарното си минало.
Кафемашина за 100-150 кафета на ден
-
- Зелено кафе
- Приготвям кафе с: тенджера под налягане
Предлагате да подходя отговорно-комерсиално и индустриално?
Мисля с дадената за пример машина съм насочил общността, че нямам нужда някой да ме оправя в живота, и не на последно място с кафе.
Нека кажем така, с машината искам да допълня стил, да е част от интериора и доставя удоволствие за мен и евентуално някой друг клиент, защото няма какво да се лъжем много хора не обръщат внимание на машината в заведение.
Целта ми е да получа съвет за предлагаща качествени напитки машина (разбира се с правилния човек зад нея), стилна, да е здрава, разбира се при правилна поддръжка.
Цената има значение, но е далеч от определящ фактор.
-
- Нов потребител
- Приготвям кафе с: La Marzocco
La Marzocco Linea PB. Двойно по-скъпа е, но си заслужава.La Pironi написа: ↑04 Апр 2023 13:42 Моля за предложения за кафемашина през която ще минават 100-150 кафета на ден.
Основни изисквания са да е здрава, лесна за обслужване, поради отдалеченост от голям град и сервиз, не на последно място високо качество на кафе и стилна.
Като насока Faema E61 Jubilè изглежда добре, нямам идея колко е качествена, прави ли добро кафе, дали не е малко надценена заради легендарното си минало.
-
- Зелено кафе
- Приготвям кафе с: тенджера под налягане
Най-използваната машина в Нидерландия, единствено този кубизъм ми идва малко в повече,MishoMoney написа: ↑10 Сеп 2023 22:25La Marzocco Linea PB. Двойно по-скъпа е, но си заслужава.La Pironi написа: ↑04 Апр 2023 13:42 Моля за предложения за кафемашина през която ще минават 100-150 кафета на ден.
-
- Нов потребител
- Приготвям кафе с: La Marzocco
Като дизайн е малко дървена, но иначе е една от най-препоръчваните машини за спешълти кафене с голям обем на работа (когато бюджетът не е неограничен).
В България Ibeco предоставят страхотен сервиз на La Marzocco. Нещо, което не може да се каже за San Remo машините, поне от моите проучвания на пазара.