Като прочетох поста на @Wlado се сетих, че тази сутрин имаше почти аромат на кафе ставащо за пиене - за разлика от гейшата

a dice roll
Вчера в една от групите за печене във фейса имаше точно такава дискусия. Всеки имаше свое мнение от 72 часа до 3 седмици, та чак до просто да изстине като мен. Обикновено нямам много време и с тези порции по 220 грама чисто кафе трябва да направя по 4 порции, та често пека кафе точно преди да ми свърши... Но е бая хубаво. Както казах говорих си с комерсиален пекар, и неговото мнение бе да го оставя кафето. Според мен самия вкус на човека се мени леко с времето. Днес не си в добро настроение пиеш кафето и си викаш много е кисело. Утре го пиеш и си викаш флорално блаженство... Друг път си викаш можеше още малко да го пекна трети нещо друго...NikolayStoyanov написа: ↑24 Авг 2023 11:54 Това е средно изпечено (въпреки този цвят) безкофеиново кафе по технологията swiss watter. Органично от Перу. Изпечено пак вчера
Като прочетох поста на @Wlado се сетих, че тази сутрин имаше почти аромат на кафе ставащо за пиене - за разлика от гейшата
a dice roll
Пробвах го, много добро е на v60, даже допоръчах още някое и друго килце да има