Кафемашина GAGGIA Classic 30 Inox

Представете себе си и се запознайте с другите потребители на форума

Модератори: glatzial , Gaggia 

ros81
Нов потребител
Мнения: 2
Регистриран на: 18 Юни 2021 22:15
Град: София
Приготвям кафе с: Saeco Poemia

Мнение

Здравейте.
Нов съм във форума и се възхищавам от хората с вкус и детайл към това, което правят. В този форум виждам, че има такива хора и с желание се регистрирах. Обичам кафето. То не е просто гореща напитка, а нещо повече. От известно време чета мнения и препоръки за кафе машина Gaggia Classic. Видях в Техномикс, че в момента я предлагат, като имат и юбилеен вариант по повод 30 годишнина на Gaggia в ограничено издание от 3000 бр. В магазина ги разпитах, но не знаеха дали има разликата между двете. Точно затова се обръщам към вас. Моля Ви за мнения и съвет какво да си избера.
Аватар
ShottegeN
Светло изпечен
Мнения: 129
Регистриран на: 04 Фев 2021 19:30
Град: Бургас
Приготвям кафе с: Gaggia Classic 2018
Eureka Mignon MCI
Wacaco Picopresso
1Zpresso JX-PRO

Мнение

Здравей, като гледам май само външно е по-различна от стандартната, щеше да е опоменато в описанието ако има съществени разлики и в магазина със сигурност щяха да ги знаят според мен. 😊
ros81
Нов потребител
Мнения: 2
Регистриран на: 18 Юни 2021 22:15
Град: София
Приготвям кафе с: Saeco Poemia

Мнение

Здравей. Юбилейната е с 200 лева повече и затова си помислих, че ще има някаква разлика. Може би е само една картинка.
Аватар
a_valchev
Нов потребител
Мнения: 6
Регистриран на: 19 Юли 2021 23:09
Град: София
Приготвям кафе с: Gaggia Classic / 1Z Presso JX-PRO

Мнение

Здравейте, закупих такава машина от coffeeitalia.com. Няма никаква разлика със стандартните машини, само цента по-висока. Отворих я за да регулирам налягането, като се надявах поне клапана да е такъв, който да позволява регулиране, но не. Регулирането стана с рязане на пружината - манипулация описана във форума. За мен няма смисъл да се поръчва юбилейната версия.
Stefko
Светло изпечен
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Мар 2021 15:39
Град: София
Приготвям кафе с: Чайник

Мнение

ShottegeN написа: 28 Юли 2021 18:37 Здравей, като гледам май само външно е по-различна от стандартната, щеше да е опоменато в описанието ако има съществени разлики и в магазина със сигурност щяха да ги знаят според мен. 😊
Преди време ходих до "Техномикс" да видя версията на твоя класик про, попитах за разлики с предишния модел и дали корпуса е неръждаем и на боядисаните и не боядисаните. Никой не можа да ми отговори в целия магазин, после зареден с магнит отидох до втори магазин и там не бяха много на ясно, за съжаление не успях да си отговоря, защото магнита се лепи и на двете, но после някой от форума качи линк към сайт с въпросната информация.
Обикновенно ако си потребител който търси консултация, но не знае какво иска с точност, вероятността да си тръгне с нещо друго хич не е малка.
Ръководен от естетиката исках каймак,
сега се ръководя от вкуса и аромата.
espresso lover
Нов потребител
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Сеп 2021 21:11
Град: Burgas
Приготвям кафе с: Закупих си Gaggia classic

Мнение

Здравейте,новорегистриран съм във форума,от днес притежател на Gaggia classic.Много приятно съм изненадан ,че мога да науча много неща за любимата си напитка.Та,нека пътуването из света на кафето да започне СЕГА! :)