Не е добре да е скрит бутона за новите мнения в менюто.
А маркирането на форума като прочетен да е на челно място.
Говоря за мобилната версия.
Предложения за подобряване
- evgenibgr
- Светло изпечен
- Град: София
- Приготвям кафе с: Ranchilio Silvia
Compak K3 Touch
до скоро нямаше нужда да се ресайзват снимките за публикуване. а сега е СУПЕР НЕУДОБНО, това че трябва специално да използвам графичен редактор за публикация на снимки. Може да спра да поствам....
уж форума трябва да се подобрява, а то.....се усложнява....типично по български.
уж форума трябва да се подобрява, а то.....се усложнява....типично по български.
- Gaggia
- Coffee scientist
- Град: Благоевград
- Приготвям кафе с: Vesuvius/Monolith
Ограничението за качване на снимки е 12MB, които в последствие се намалят автоматично на 1024x768. Тази настройка не е променяна! Относно коментара за ползване или не това е въпрос на личен избор, няма нужда от уведомления.
главен редактор
Firefox 76.0.1 -> постоянно (при всяко влизане в раздел /тема /опит да пиша мнение) форума ме изхвърля от акаунта и се налага да се логвам отново. iOS 13.5/safari този проблем го няма .
Предлагам
Темите: "Какво ми донесе куриера днес, тема за споделяне на радостта от нови придобивки." и "Моето кафе днес - снимки и видео" да се преместят в друг малко по-клюкарски форум, например "Извън темата".
Форумите: "Модификации, проекти, направи си сам" и "Технически неизправности и начини за отстраняването им" би могло да се слеят.
Ревютата на кафемелачки се правят в "Кафемелачки".
Ревютата на кафе машини се правят в "Кафемашини"
Всички останали ревюта се правят в "Ревюта на кафе оборудване"
Мисля, че и трите форума трябва да са в един раздел - "Технически Форуми"
Темите: "Какво ми донесе куриера днес, тема за споделяне на радостта от нови придобивки." и "Моето кафе днес - снимки и видео" да се преместят в друг малко по-клюкарски форум, например "Извън темата".
Форумите: "Модификации, проекти, направи си сам" и "Технически неизправности и начини за отстраняването им" би могло да се слеят.
Ревютата на кафемелачки се правят в "Кафемелачки".
Ревютата на кафе машини се правят в "Кафемашини"
Всички останали ревюта се правят в "Ревюта на кафе оборудване"
Мисля, че и трите форума трябва да са в един раздел - "Технически Форуми"