Предложения за подобряване

Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло

Модератори: glatzial , Gaggia 

Аватар
Gaggia 
Coffee scientist
Мнения: 3364
Регистриран на: 08 Окт 2018 20:00
Град: София
Приготвям кафе с: Vesuvius/Monolith

Мнение

amorfis написа: 25 Фев 2021 10:51 Привет, от известно време забелязвам, че не мога да пиша коментари в категория "Пекарни и магазини за кафе, обoрудване и резервни части". Да не би да има промяна в политиката за оставяне на обратна връзка? (Уж прочетох отново правилата, но не намерих такава точка/рестрикция).
Поздрави!
Точно така, има промяна и ще бъде отразена в правилата, за писане в раздела трябва потребителя да има известен стаж във форума, по този начин се облекчава работата на модераторите, а и логично мненията от потребител с репутация във форума имат някаква стойност.
Тук всички сме аматьори, често по-способни от професионалисти :geek:
amorfis
Зелено кафе
Мнения: 31
Регистриран на: 09 Дек 2020 18:15
Град: Варна
Приготвям кафе с: Gaggia Classic / 1z JX-PRO

Мнение

Привет, благодаря за бързия отговор. Няма да крия, че съм разочарован. Обратната връзка е важна от всеки клиент, независимо от "стажа" и от това дали е добра или лоша.

Как аз не мога да напиша в темата на Barshaker, че съм направил няколко поръчки, че съм много доволен и ми беше обърнато внимание и въпреки незнанието ми, Герго беше така добър да разясни детайли или пък да ми препоръча оборудване, спрямо моите нужди.
Но в същото време 10 страници от хора със "стаж" да пишат "Дойде ли абонамента", "Получих СМС" и т.н.
От гореописаното, аз смятам, че моето носи повече стойност (и не защото е мое).

Не ме разбирайте погрешно, не съм мрънкач, но това ми убива ентусиазма от новото хоби и смятам, че е грешен ход.

Поздрави, от човек без стаж :D
Аватар
Gaggia 
Coffee scientist
Мнения: 3364
Регистриран на: 08 Окт 2018 20:00
Град: София
Приготвям кафе с: Vesuvius/Monolith

Мнение

amorfis написа: 25 Фев 2021 13:25 ...

Уважавам Вашето мнение, но не му е мястото в тема в която коментираме възможности за подобряване на форума, ако имате желание много скоро ще може да пишете в раздела за отзиви от Пекарни и търговци. Доколкото става дума за ентусиазма Ви, той зависи изцяло от Вас самия. За новаците има страхотен раздел, където съм склонен да няма строго модериране, защото все пак това са нови потребители и все още се ориентират в обстановката.
Тук всички сме аматьори, често по-способни от професионалисти :geek:
ulf
Тъмно изпечен
Мнения: 362
Регистриран на: 02 Юли 2020 17:44
Град: Горна Оряховица

Мнение

Привет. От вчера има някакво фрийзване, което е най-осезаемо при публикуване на ново мнение. За 3-5 секунда размазва всичко и после "избистря" картината. Проблема в моя телевизор ли е или има някакъв проблем?
Memento Mori
Аватар
NikolayStoyanov
Светло изпечен
Мнения: 115
Регистриран на: 27 Окт 2020 11:47
Приготвям кафе с: Rancilio Nancy
Hario Skerton +

Мнение

"Нови мнения" е удобна форма за мен. Бих искал съобщенията там да се задържат повече. 24 часа според мен е ОК. Какво мислите колеги и директори? :) . Поздрави
Един бариста в Япония е казал - "おいしいエスプレッソは、美味しくて適切に焙煎されたコーヒーから作られています...テクノロジーが役立ちます" и е много прав :coffee:
Аватар
chilko
Зелено кафе
Мнения: 17
Регистриран на: 16 Авг 2020 17:11
Град: София
Приготвям кафе с: V60, moka pot, aeropress, french press, puckpuck, hario skerton, solis scala

Мнение

Не знам дали проблема е при мен, но вече не виждам опция за редактиране на мненията ми.
ulf
Тъмно изпечен
Мнения: 362
Регистриран на: 02 Юли 2020 17:44
Град: Горна Оряховица

Мнение

chilko написа: 07 Май 2021 09:15 Не знам дали проблема е при мен, но вече не виждам опция за редактиране на мненията ми.
Ограничено е във времето. Мисля, че е настроено да можеш да едитваш до 3 дни от публикуване.....
Memento Mori