:coffee: Добре дошли в Coffeeforums.bg - Българските кафе форуми :coffee:
На това място може да намерите богата и полезна информация относно кафето и кафе културата като цяло, методите за приготвяне на любимата ни напитка, технически съвети и насоки, новости, споделяне на опит от ентусиасти или опитни професионалисти, както и да се запознаете с други кафе любители от България.
Бихме се радвали да се присъедините към нашето кафе общество, като се регистрирате във форума.
Очакваме Ви!

Ъпдейт на софтуера на форума 01.19.2020

Системни съобщения

Модератори: glatzial, Gaggia

Правила на форума
1. Писането на кирилица и на български език е задължително.
2. Темите да се публикуват в раздела, за който се отнасят.
3. Избягвайте дублирането на теми. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пишете.
4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви. След като намерите отговор на въпроса, който сте задали, или решение на проблемът, пред който сте били изправени, добавете това в заглавието и споделете наученото в темата, за да помогнете и на други потребители след вас.
5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат - има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.
6. За спам ще се считат всички теми, които не съдържат полезна информация за потребителите на форума и които по преценка на модератор или администратор косвено нарушават или могат да доведат до нарушаване на правилата.
7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, расистки коментари, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.
8. Като допълнение към т. 7, не са допустими дискусии и/или постове с политическа, религиозна, футболна или порнографска тематика, както и обиди под каквато и да е форма.
9. Крайно недопустимо е публикуването на теми, които съдържат съвети и/или връзки относно снабдяване с нелицензиран софтуер, музика, филми и други обекти на авторски права, както и на теми, които по какъвто и да е начин противоречат на българските закони. Всеки потребител носи лична отговорност за написаното от него.
10. При ползването на аватари и потребителски имена, се спазват следните ограничения:
Забранено е използването на потребителски имена, дублиращи или наподобяващи като произнасяне или изписване съществуващи такива, с изключение на лични имена.
Забранено е използването на аватар, дублиращ или наподобяващ аватар на друг потребител!
Аватарът да е не по-голям от 150/150 пиксела, и с размер не по голям от 20кв!
Забранено е използването на еротични снимки!
Забранено е използването на аватар с рекламна цел!
Забранено е използването на аватар, който противоречи на правилата на форума!
11. Забранено е публикуването на рекламни постове и теми без съгласуването им с администраторите на Coffeeforums.bg. Тези публикации ще бъдат изтривани и авторите им ще получават предупреждения за нарушаване на правилата.
Аватар
admin
Admin§Founder
Мнения: 26
Регистриран на: 07 Окт 2018 17:59
Град: София
Рейтинг : 38

Ъпдейт на софтуера на форума 01.19.2020

Мнение от admin »

Днес 01.19.2020 беше инсталиран ъпдейт на софтуера на форума, някои функции след ъпдейта не функционират, но ще работим по тяхното възстановяване. Възможно е в близките дни да има и други бъгове и съобщения за грешки. Извиняваме се за неудобството, но ъпдейта е задължителен за сигурността на платформата.

Поздрави,
Екипът на Coffeeforums.bg