Coffeeforums.bg • Българските Кафе Форуми - Условия за ползване

При посещаването на “Coffeeforums.bg • Българските Кафе Форуми” (“Coffeeforums.bg • Българските Кафе Форуми”, “https://coffeeforums.bg”), вие се съгласявате на условията написани долу, но ако не сте съгласни, не използвайте “Coffeeforums.bg • Българските Кафе Форуми”. Запазваме правото си да променяме по всяко време условията и при промяна ще се опитаме на направим всично възможно да ви уведомим.
Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите(като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не използвате груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран език или прикачате материали, които нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното Ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). Приемате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.